Acest site este cofinantat de Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Autentificare
Utilizator:
Parola:
Inregistreaza
Am uitat parola
 

Meniu
 Acasa
 Cursuri
 Ghid de afaceri
 Firme
 Evenimente
 Lista Newsletter
 Ghid de utilizare
 Consultanta
 Linkuri utile
 Consultanta
 Contact
 FAQ
 
 
Nota: Datele cuprinse in acest formular vor fi tratate confidential, in conformitate cu prevederile Directivei CE/95/46 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, transpusa prin Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date cu modificarile si completarile ulterioare, precum si prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, transpusa prin Legea nr. 506/2004.
Acest formular permite si inregistrarea mai multor persoane pentru o firma.
Inainte de va inregistra, va recomandam sa verificati daca firma Dvs. a fost inscrisa pentru e evita o munca in plus de completare a datelor firmei.Daca firma exista in baza de date se vor completa in mod automat datele firmei.
In cazul in care sunteti student si doriti sa va inscrieti va rugam sa cititi regulamentul de inscriere si participare la cursuri.
Regulament de inscriere studenti
Verificare CUI :
 
Denumire firma
CUI
Nr. reg. com
Judet
Adresa firma
URL
Telefon
Domeniu de activitate
Descriere
Utilizator:*
Parola:*
Repeta parola:*
Nume participant:*  (nume si prenume)
CNP:*
Judet
Adresa:*
Telefon
E-mail:*
Sunt de acord cu Termenii & Conditiile  

Din motive de securitate, va rugam sa rezolvati o problema de matematica tip de mai sus si scrieti rezultatul in casuta. De exemplu, pentru 1+1, scrieti 2
 
     
Parteneri in proiect: ARIES OLTENIA   ARoTT   ADR Sud-Vest Oltenia   AIESEC Craiova   SC IPA SA suc Craiova   CCI Valcea   OTIMMC