Acest site este cofinantat de Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Autentificare
Utilizator:
Parola:
Inregistreaza
Am uitat parola
 

Meniu
 Acasa
 Cursuri
 Ghid de afaceri
 Firme
 Evenimente
 Lista Newsletter
 Ghid de utilizare
 Consultanta
 Linkuri utile
 Consultanta
 Contact
 FAQ
 
 
Camera de Comert si Industrie Rm. Valcea

Camera de Comert si Industrie Rm. Valcea - Euro Info Centre RO828 Rm.Valcea (EIC RO 828) este o institutie neguvernamentala, autonoma si non-profit, de interes public, organizata ca o asociatie voluntara de companii. Principalul obiectiv al C.C.I. Valcea este de a fi cea mai buna organizatie de sprijin al mediului de afaceri din acest judet. Avand ca scop principal prestarea de servicii si sprijinirea companiilor membre atat in activitatea interna cat si internationala, in cadrul unei retele internationale de Camere de Comert. Exista o gama variata de servicii oferite membrilor sai, in prezent 160 membrii din judetul Valcea.Dintre acestea amintim:consultanta economica si financiara, informare si consultanta generala, servicii de promovare a comertului exterior si relatiilor economice internationale, informatii legislative, instruire si formare profesionala, consultanta tehnica de specialitate, consultanta in afaceri, etc. EIC RO 828 este unul din cele 300 de Centre Euro Info create de Comisia Europeana pentru a sprijini IMM din judetul Valcea. Reteau de Centre Euro Info, infiintata incepand cu 1987 este prezenta in 42 de tari. Pe langa tari membre ale UE, din retea fac parte si tari candidate, regiunile cele mai indepartate ale UE, zona economica europeana si bazinul mediteranian, localizrea lor fiind in 277 orase. La acestea se dauaga membrii asociati, Centre Corespondente Euro Info si 340 de relee, cu acoperire geografica semnificativa. Misiunea EIC RO 828 este de a:
•           Informa intreprinderile asupra problematicilor comunitare;
•           Acorda Consultanta IMM in aplicarea legislatiei si normelor comunitare, etc;
•           Transmite Comisiei Europene reactiile IMM privind temele comunitare care le afecteaza direct.
Actiunile concrete ale EIC RO 828 menite sa pregateasca IMM pentru oportunitatile oferite de piata unica europeana pot fii sintetizate astfel:
•           Furnizeaza informatii referitoare la licitatii publice sau programe europene;

 
     
Parteneri in proiect: ARIES OLTENIA   ARoTT   ADR Sud-Vest Oltenia   AIESEC Craiova   SC IPA SA suc Craiova   CCI Valcea   OTIMMC